Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare
 
Arhiva 2017
Arhiva 2016
Arhiva 2015
Arhiva 2014
Arhiva 2013
Arhiva 2012
Arhiva 2011
Arhiva 2010
Arhiva 2009
Arhiva 2008
Arhiva 2007
Arhiva 2006
Arhiva 2005
Arhiva 2004
SYSCOM info Nr. 221, Mai / Iunie 2015  |  SYSCOM 18 INFOdescarcati pdf  |   cititi online   |     <<< back 
Syscom InfoKUBLER | Solutii pentru turbine eoliene
de Mihai Tanasescu

Turbinele eoliene sunt, in mod cert, o solutie ajunsa drept solutie generala pentru producerea de energie electrica. Kubler Germania dezvolta, produce si-si mentine o productie de varf, pentru encodere si senzori de miscare, numaratoare si tehnologii de transmisii date asociate, destinate acestei categorii de echipamente tehnice cu un foarte sever regim de functionare.
Syscom Info Surse de laborator. Seria EA-PS 5000
de George Barbalata

Noua serie de surse de laborator EA-PS 5000, controlata cu microprocesor, ofera, in toate variantele standard, un set de caracteristici foarte utile, care usureaza operarea.
Syscom InfoTHERMADOR INTERNATIONAL | Robinete manuale si actionate pneumatic sau electric
de Adrian Ghita

Firma franceza Thermador International, pe care o reprezentam in Romania, ofera o gama variata de produse, valve manuale (cu bila, tip fluture, cu ventil, cu sertar, tip cutit) sau actionate, filtre, valve de sens, reductoare de presiune, precum si alte produse.
Syscom InfoCIMBRIA | Manse telescopice pentru incarcare in mijloace de transport
de Romulus Tripa

Dupa cum am mai prezentat, Moduflex este propunerea CIMBRIA Bulk Equipment pentru sisteme de incarcare vrac cu manse telescopice. Prezentam doua noi modele de manse, numite K, respectiv N. Caracteristica in comun a acestora este echiparea cu cate un filtru lateral.
Syscom InfoMICHELL INSTRUMENTS | Analizor de umiditate din gama TDLAS pentru orice compozitie de gaze naturale si biogaz
de Mihai Cernat

Higrometrul OPTIPEAK TDL 600 cu dioda laser autoadaptabila foloseste cele mai noi tehnici in spectroscopia de absorbtie laser si de procesare a semnalelor de iesire, pentru a oferi un analizor robust de inalta performanta, proiectat special pentru masurarea umiditatii gazelor naturale.
Syscom InfoUNITED ELECTRIC CONTROLS | Transmiterul One Series Safety
de Virginia Serban

One Series Safety este un instrument pentru monitorizarea presiunii sau a temperaturii, care intruneste cerintele SIL2 si SIL3. Functia de autodiagnosticare IAW (I Am Working) a semnalului procesat si a algoritmului software detecteaza neconformitatile procesului si defectele interne.
Syscom InfoCORTEM | Solutii de iluminat cu LED-uri pentru mediul EX
de Daniel Niculescu

Pe termen lung, LED-ul nu mai este suficient pentru a identifica o gama larga de produse care a fost dezvoltata cu caracteristici particulare in functie de utilizare. Desi primele LED-uri au fost dezvoltate in 1962, doar in ultimii ani progresele in tehnologie au facut posibila exploatarea pe deplin a LED-urilor pentru a inlocui sursele de lumina traditionale cu o lunga serie de avantaje.
Syscom Info SYSCOM 18 a livrat un sistem integrat de control in campul petrolifer Poduri, exploatat de compania Stratum Energy

SYSCOM 18 a livrat un sistem integrat de control si securitate a proceselor pentru monitorizarea si optimizarea productiei de gaze naturale din campul petrolifer Poduri, blocul Moinesti, in judetul Bacau. Sistemul monitorizeaza capacitatea totala a campului de 1.350.000 Nm3/zi, rezultand din doua sonde existente si inca trei sonde care urmeaza a fi forate, si are in componenta aproximativ 500 I/O si 10 interfete Modbus, 2 statii-operator si o statie de inginerie. Statia de control utilizata este marca Rockwell Automation.
Syscom Info SYSCOM 18 a finalizat sistemul de masurare pentru Petrofac in zona Ticleni

SYSCOM 18 a livrat un sistem complex de masurare a titeiului si a apei pentru injectie, impreuna cu un sistem de control, in zona Ticleni apartinand companiei Petrofac. SYSCOM 18 a livrat 9 skiduri pentru titei si 12 skiduri de masurare a apei de injectie in 9 locatii amplasate pe mai mult de 75 km2.
Syscom InfoDURAG | Sisteme de fibra optica pentru monitorizarea flacarii
de Gheorghe Matache

Produsele grupului DURAG sunt special concepute pentru toate tipurile de procese industriale de ardere din intreaga lume. In Romania, Syscom 18 integreaza aceste produse in aplicatii specifice pietei romanesti.
Syscom Info SYSCOM 18 - partener al Conferintei SEE Upstream 2015

Compania SYSCOM 18 a fost partener in cadrul Conferintei Internationale SEE Upstream 2015, eveniment dedicat tehnologiilor onshore si offshore in regiunea Marii Negre, care a avut loc pe 22 si 23 Aprilie 2015 la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.
Syscom Info SYSCOM 18, expozant la EXPO APA 2015!

In perioada 15-17 iunie 2015, SYSCOM 18 a participat, in calitate de expozant, la evenimentul EXPO APA, organizat de catre Asociatia Romana a Apei (ARA) la Palatul Parlamentului din Bucuresti.
<<< back
Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare | Dezabonare
SYSCOM 18