Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare
 
Arhiva 2017
Arhiva 2016
Arhiva 2015
Arhiva 2014
Arhiva 2013
Arhiva 2012
Arhiva 2011
Arhiva 2010
Arhiva 2009
Arhiva 2008
Arhiva 2007
Arhiva 2006
Arhiva 2005
Arhiva 2004
SYSCOM info Nr. 217, Septembrie / Octombrie  2014  |  SYSCOM 18 INFOdescarcati pdf  |   cititi online   |     <<< back 
Syscom InfoDIEHL METERING | Solutii complete pentru contorizarea apei, a energiei termice, a gazelor naturale si a energiei electrice
de Virginia Serban

Incepand cu luna octombrie a acestui an, SYSCOM 18 devine distribuitor autorizat in Romania al companiei germane Diehl Metering.
Diehl Metering produce mai mult de 7 milioane de contoare si 4,6 milioane de module radio in fiecare an pentru clientii interni si internationali. Acestea sunt utilizate in domenii dintre cele mai variate, dintre care amintim alimentarea cu apa, sistemele de incalzire si racire, gazul si electricitatea.
Syscom InfoLEM | Traductoare de curent in bucla inchisa
de George Barbalata

Caracteristicile traductoarelor de curent in bucla inchisa
Masurarea curentului este parte integranta din electronica de putere. Traductoarele de curent furnizeaza acestei masurari diferite tehnologii posibile. Cea mai utilizata tehnologie este efectul Hall in bucla inchisa sau poarta de flux in bucla inchisa.
Syscom InfoUNITRONICS | UniStream (TM) - noua gama de automate programabile de la UNITRONICS, se extinde
de Mihai Radu

Dupa cum am scris intr-un articol trecut, la finalul anului 2013, UNITRONICS a lansat o noua familie de automate programabile, UniStream (TM). Aceasta este constituita pe o arhitectura complet noua, imbinand experienta acumulata de-a lungul timpului cu cele mai noi tehnologii in domeniu.
Syscom InfoARCA Regler GmbH | Robinete de reglare
de Adrian Ghita

Cunoscuta pe piata producatorilor de robinete de reglare, compania ARCA Regler GmbH este aceea care da si numele grupului. Din ARCA Flow Group fac parte: ARCA Regler GmbH (producator de robinete de reglare cu ventil), ARTES VALVES & Services (firma specializata in robinete de reglare cu bila), Feluwa (producator de pompe cu diafragma), von Rohr (producator de valve cu diafragma si pentru mediu steril) si VEKA (producator de robinete de control pentru criogenie si indicatoare de nivel).
Syscom InfoECLIPSE | THERMJET. Arzatoare autorecuperative - TJSR
de Gheorghe Matache

Firma Eclipse - al carei reprezentant in Romania este firma SYSCOM 18 - este specializata in echipamente pentru industria metalurgica, industria constructoare de masini, ceramica si industria metalelor neferoase.
Syscom InfoMICHELL Instruments | SYSCOM 18 aduce in Romania un nou higrometru produs de MICHELL Instruments
de Nicolae Preda

Noul higromentru Easydew PRO XP, fabricat de compania engleza MICHELL Instruments, este destinat masuraraii precise a punctului de roua sau a continutului de umiditate pentru o gama extinsa de aplicatii pentru lichide si gaze. Designul robust contribuie la micsorarae timpului de instalare, transformand acest produs de la Mitchell intr-un transmitator extrem de eficient in procesele de medii Ex.
Syscom InfoCENTEC | Continutul total de oxigen. Masurare prin CENTEC
de Mihai Tanasescu

OXYTRANS masoara continuu continutul de oxigen in lichide si gaze. Proiectat pentru aplicatii care necesita maxima sensibilitate si precizie ridicata, acest dispozitiv este folosit in diverse industrii in intreaga lume. Senzorul este special conceput pentru fabricile de bere, dar si pentru alte situatii, cu cerinte specifice ridicate, de exemplu centrale electrice sau bioreactoare.
Syscom InfoDEZIDATA | DEZIDATA (I) / prezentarea firmei
de Daniel Niculescu

DEZIDATA Echipamente pentru vehicule de transport GmbH este o companie germana cu sediul in orasul Daggendorf. DEZIDATA dezvolta sistemele de masura electronice si software aferente acestor tipuri de aplicatii. Firma este specialziata in domeniul tehnologiei de masurare cu ultrasunete pentru transportul produselor petroliere si chimice.
Syscom InfoKROHNE | Echipamente pentru masurarea temperaturii in proces. Senzorii de temperatura OPTITEMP
de Oana Gheorghita

Tehnologia din spatele masurarii temperaturii a fost redefinita si imbunatatita de-a lungul secolelor, iar interactiunea elementelor ce compun senzorii, mai ales atunci cand vine vorba de aplicatii industriale extrem de solicitante, a fost perfectionata continuu.
Syscom InfoAMETEK | AMETEK ASC 400 - EXCELENTA in domeniul calibrarii. Calibratorul multifunctional avansat ASC 400
de Constantin Drideanu

Calibratorul multifunctional avansat ASC 400 este cea mai noua realizare a producatorului global AMETEK - SUA (care include brandurile JOFRA, CRYSTAL ENGINEERING, M&G) in domeniul calibratoarelor de inalta clasa, rezultat al experientei de peste 80 de ani a liderului mondial american, in domeniul cercetarii stiintifice, dezvoltarii si productiei de serie a instrumentelor si dispozitivelor electromecanice, de inalta tehnologie, destinate calibrarii de presiune, temperatura si semnale de proces.
Syscom InfoDIAS | Echipamente pentru masurarea temperaturii, fara contact
de Elvira Dobre

Pirometre PYROSPOT
DIAS - Germania produce o gama completa de echipamente pentru masurarea temperaturii in infrarosu, fara contact: pirometre; pirometre cu iesire pe contact; camere stationare pentru masurarea temperaturii in infrarosu; solutii complete pentru supravegherea sistemelor de masurare industriala; surse tip "corp negru" pentru etalonarea echipamentelor care masoara temperatura fara contact; accesorii mecanice si electrice.
Syscom Info SYSCOM 18 - Solutii complete pentru automatizari industriale si sisteme de masurare

1991 - 2014. SYSCOM 18 aniverseaza 23 de ani de activitate.
<<< back
Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare | Dezabonare
SYSCOM 18