Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare
 
Arhiva 2017
Arhiva 2016
Arhiva 2015
Arhiva 2014
Arhiva 2013
Arhiva 2012
Arhiva 2011
Arhiva 2010
Arhiva 2009
Arhiva 2008
Arhiva 2007
Arhiva 2006
Arhiva 2005
Arhiva 2004
SYSCOM info Nr. 216, Iulie / August 2014  |  SYSCOM 18 INFOdescarcati pdf  |   cititi online   |     <<< back 
Syscom InfoCIMBRIA BULK HANDLING | Cimbria Bulk Handling
de Romulus Tripa

Producator de utilaje de incarcare fara degajare de praf pentru produse solide in vrac
Cimbria Bulk Handling (Danemarca) face parte din grupul Cimbria, fiind specializata in fabricarea de echipamente de incarcare produse solide vrac in mijloace de transport de diverse tipuri si capacitati. Cu instalari in peste 50 de tari, Cimbria Moduflex detine pozitia de lider intre cei mai mari producatori de utilaje de incarcare fara degajare de praf pentru produse solide in vrac.


Syscom Info SYSCALTEST. Servicii de etalonare pentru sistemele de masurare a cantitatilor de apa in sisteme de curgere cu nivel liber, cu canale deversoare sau praguri de masurare in regim ATESTAT BRML
de Mihail Leonard Dona

In conditiile unei piete economice in continua schimbare, laboratorul de metrologie SYScaltest depune toate eforturile pentru a se mentine competitiv. Astfel, in luna iulie a acestui an, laboratorul nostru si-a extins domeniul de competenta si pentru Domeniul Volume.
Syscom Info Sisteme de monitorizare, control si achizitie date SCADA
de Mihai Radu

SCADA (Supervisory Control and Date Acquisition) este tehnologia care ofera posibilitatea de a monitoriza si de a controla un proces (fizic, chimic, de transport) de la un centru de comanda. Syscom 18 ofera solutii care acopera o gama larga de posibilitati de implementare a sistemelor SCADA. In acest articol ne vom referi cu precadere la retelele de apa si apa utilizata si la sistemele de monitorizare a consumurilor energetice.
Syscom InfoCORTEM | Un nou tip de hupa CORTEM
de Daniel Niculescu

Standardele internationale pentru siguranta in medii industriale au stabilit echipamentele obligatorii de avertizare sonora care pot fi activate in caz de alarma, urgenta sau pentru siguranta lucratorilor care opereaza in procesele moderne de fabricatie. Hupa model ETH20MDLOUD a fost proiectata pentru functionarea in atmosfere cu potential exploziv in prezenta gazelor explozive sau a aprafului.
Syscom InfoKROHNE | Optiflex 2200 Traductor de nivel radar cu unda ghidata TDR
de Virginia Serban

Krohne are o vasta experienta in domeniul tehnologiei de masurare a nivelului, nu numai in aplicatiile standard, ci si in aplicatii care sunt considerate o provocare si care necesita echipamente dedicate. Pentru Krohne, orientarea spre client incepe inca din faza de cercetare si dezvoltare.
Syscom InfoCAMILLE BAUER | APLUS Sistem de analiza a parametrilor electrici
de George Barbalata

APLUS este o platforma pentru masurarea, monitorizarea si analiza sistemelor de alimentare cu energie electrica. APLUS este un produs de cea mai inalta calitate elvetiana. Dispozitivul de masura universal este disponibil in 3 versiuni a) cu afisaj TFT, b) cu afisaj LED sau c) cu montare pe sina, fara afisaj. El poate fi usor integrat in sistem si ofera o larag functionalitate.
Syscom InfoMICHELL Instruments | Analizor de umiditate din gama TDLAS pentru orice compozitie de gaze naturale si biogaz
de Vlad Popescu

Higrometrul Opti PEAK TDL600
Higrometrul Opti PEAK TDL600 cu dioda laser autoadaptabila foloseste cele mai noi tehnici in spectroscopia de absorbtie laser si de procesare a semnalelor de iesire, pentru a oferi un analizor robust de inalta performanta, proiectat special pentru masurarea umiditatii gazelor naturale.
Analizorul este proiectat sa functioneze in toate tipurile de zone periculoase si ofera de caracteristici de masurare de inalta clasa, stabilitate si sensibilitate de detectie.
Syscom InfoMADAS | Sistem de verificare a etanseitatii produselor
de Gheorghe Matache

Echipamente de ardere
Firma italiana MADAS propune o gama larga de echipamente de ardere, care se adreseaza, practic, tuturor industriilor. Reprezentata in Romania de firma SYSCOM 18, firma MADAS produce si comercializeaza echipamente pentru instalatii de gaz. Sistemul de verificare a etanseitatii este, practic, un dispozitiv de control, folosit inainte de a porni arzatorul (arzatoarele) cu gaz, pentru etanseitatea electrovalvelor de inchidere.
Syscom InfoKROHNE | Gama Krohne OPTITEMP pentru masurarea temperaturii
de Oana Gheorghita

Adaptoare de temperatura
Krohne se numara printre companiile de top implicate in productia de tehnologii de masurare inovatoare si de incredere, oferind solutii pentru toate sectoarele de proces de pe glob. Echipamentele isi gasesc utilitatea in diverse ramuri ale industriei, cum ar fi: produsele chimice, petrochimice, apa, ape reziduale, produse alimentare, bauturi, produse farmaceutice, petrol si gaze, centrale electrice, alimentarea cu energie, constructii de masini, fier si otel, celuloza si hartie, incalzire, ventilatie si aer conditionat (HVAC) etc.
Syscom InfoWARREN RUPP, INC | Pompe cu membrana, actionate cu aer
de Armand Isbasoiu

Initiatoare in productia de pompe, compania Warren Rupp ofera solutii inovatoare clientilor, detinand pozitia de lider pe piata pompelor cu membrane actionate cu aer, piata cu cea mai larga gama de dimensiuni ale pompelor, pentru toate tipurile si modelele. A fost recunoscuta de catre "IndustryWeek Magazine" drept una dintre cele mai bune sase companii de productie din SUA in anul 2010, iar in anul 2102 a castigat premiul de "Cea mai buan fabrica". Compania WARREN RUPP are in portofoliu marcile SANDPIPER, VERSA-MATIC si BLAGDON.
Syscom InfoFAFNIR | SECON-X Sistem de acces securizat de la orice distanta la datele de proces din locatia dumneavoastra (statie de benzina sau depozit de carburant)
de Constantin Drideanu

SECON (Safery Environmental Controller Network) este un controler prin retea, gandit, proiectat si realizat special pentru protectia mediului si oamenilor. SECON-X este noul produs dezvoltat de firma FAFNIR - Germania, care permte colectarea datelor de proces din statiile de alimentare cu carburant, folosind o platforma de date universala, cu optiunea de acces la orice distanta prin orice dispozitiv web activat.
<<< back
Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare | Dezabonare
SYSCOM 18