Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare
 
Arhiva 2017
Arhiva 2016
Arhiva 2015
Arhiva 2014
Arhiva 2013
Arhiva 2012
Arhiva 2011
Arhiva 2010
Arhiva 2009
Arhiva 2008
Arhiva 2007
Arhiva 2006
Arhiva 2005
Arhiva 2004
SYSCOM info Nr. 215, Mai / Iunie 2014  |  SYSCOM 18 INFOdescarcati pdf  |   cititi online   |     <<< back 
Syscom Info In prima parte a anului 2014, Syscom 18 a finalizat cu succes un nou proiect de masura fiscala
de Florin Zidaru

Systeme fiscale de masurare pentru benzina, motorina si kerosen
Syscom 18 a finalizat un proiect al carui utilizator final este Rafinaria Nationala de Petrol si Gaze din Pointe Noire, Republica Congo, Africa.
Proiectul a constat in realizarea proiectarii, fabricarii si testarii a trei sisteme fiscale de masurare pentru benzina, motorina si kerosen.
Syscom InfoCENTEC | Centec - o noua companie in portofoliul Syscom 18
de Sorin Vucea

Syscom 18 a devenit recent distribuitorul pe piata din Romania al produselor grupului german de companii Centec. Printre inovatiile nemtilor de la Centec in domeniul echipamentelor de automatizare se numara un densimetru performant, care masoara cu maxima acuratete densitatea si temperatura in laborator, precum si o unitate retractabila pentru masurarea continua a cantitatii de oxigen prezenta in lichide si gaze.
Syscom InfoKUBLER | Encodere cu robustete sporita - familia 5000/5020
de Mihai Tanasescu

Familia de encodere acopera cele mai uzuale dimensiuni de axe/flanse suport circulare/rectangulare, respectiv alezaje/console elastice, existand si optiuni constructive Eexd, pentru zona 2/22.
Syscom InfoGWON-EUROPE | Aparatura pentru determinarea umiditatii
de Vlad Popescu

Firma SYSCOM 18 este distribuitorul autorizat al firmei olandeze GWON-EUROPE. Specializata intr-o gama larga de aparatura pentru determinarea umiditatii, firma ofera echipamente pentru agricultura si pentru industrie alimentara.
Syscom InfoPEKOS | Robineti cu bila
de Adrian Ghita

Pekos proiecteaza si produce robineti cu bila sub numele de PEKOS, pentru mai multe industrii, cum ar fi: constructia de nave, industria petrochimica, petrol si gaze, industria energetica, industria chimica si pentru alte tipuri de industrii.
Syscom InfoUNITRONICS | Unitronics lanseaza un nou produs: SAMBA
de Mihai Radu

Panourile operator, cu afisare alfanumerica, se folosesc in continuare, si in ziua de azi, datorita costurilor mici. Producatorul de automate programabile Unitronics, pentru care SYSCOM 18 este distribuitor autorizat, a decis ca este timpul pentru un upgrade si si a lansat un nou echipament: Unitronics SAMBA.
Syscom InfoMADAS | Echipamente de ardere. SEISMIC M90
de Gheorghe Matache

Specializata in echipamente de ardere, firma italiana Madas propune o gama larga de echipamente, care se adreseaza, practic, tuturor industriilor. Reprezentat in Romania de firma SYSCOM 18, Madas produce si comercializeaza echipamente pentru instalatii de gaz.
Syscom InfoKROHNE | OPTISONIC 7300 Biogas. Debitmetrul ultrasonic dedicat masurarii debitului de biogaz
de Virginia Serban

In martie 2014, Krohne introduce pe piata debitmetrul tip OPTISONIC 7300 Biogas, proiectat special pentru aplicatiile de biogaz.
Biogazul este generat de fermentarea materiilor prime si contine in principal, etan si dioxid de carbon, intr-o compozitie variabia.
Syscom Info Valve si clapete utilizate pentru produse pulverulente si granulate
de Romulus Tripa

In manipularea materilelor vrac granulare sau pulverulente deosebim diverse particularitati fizice ale produselor de manipulat, care restrictioneaza in cele mai multe cazuri alegerea clapetelor corespunzatoare. Particularitatile care trebuie cunoscute sunt cel putin granulatia / densitatae in vrac / unghiul de taluz natural / comportamentul reologic
Syscom Info Tehnologia perfecta pentru monitorizarea precisa a consumurilor
de Constantin Drideanu

O completare optima pentru fiecare sistem de incalzire.
Contoare pentru combustibil lichid (petrol, diesel, uleiuri tip EL, motorina) tip HZ si VZO (cu piston rotativ). Producator: BRAUN Messtechnik GmbH – GERMANIA
Syscom InfoABB | Tipuri noi de diode redresoare de mare putere
de George Barbalata

Cele mai vechi si mai raspandite tipuri de convertoare de putere sunt redresoarele avans ca element-cheie dioda redresoare. Dorinta oricarui utilizator de componente electronice de putere este de a avea produse tot mai mici pentru aceeasi putere sau avand aceleasi dimensiuni, dar pentru o putere oferita mai mare.
Syscom InfoPEPPERL+FUCHS | SC - System. Noua familie de interfete de semnal de la Pepperl+Fuchs
de Mihai Tanasescu

Modulele sistemului de 6mm montate pe sina DIN35mm
Au fost elimnate condensatoarele electrolitice apeland la componente alternative. Componentele alternative reduc dependenta de temperatura si ridica performantele de mentenanta. Prin substituirea condensatoarelor electrolitice, noua familie de interfete de semnal, SC - System, poate lucra confortabil la temperaturi de pana la 70 grdC.
Syscom Info Sistem de masura a Debitelor de Productie TICLENI
de Sorin Pana, Vasile Baltaga

Compania SYSCOM 18 a finalizat montajul si punerea in functiune a unui sistem integrat de masura a productiei in Exploatarea Petroliera Ticleni pentru concesionarul Petrofac. Functionalitatea principala a sistemului este cea de masura a debitelor de produs petrolier extras din cele 7 parcuri de productie ale exploatarii si transportat prin pompare in parcul de tratare, de unde este predat Conpet pentru transport catre rafinaria Petrobrazi.
Syscom InfoEQUIPTANK - GASSO | Echipamente pentru cisterne
de Daniel Niculescu

EQUIPTANK - GASSO este o afacere de familie. Infiintata in anul 1992, in orasul Palleja - Barcelona, acesata isi are originile undeva la inceputul anilor 80, cand o echipa pasionata de vehicule industriale intra pe piata de profil. O preocupare constanta in principalele centre de activitate a fost dezvoltarea de noi solutii pentru autocisterne care transporta marfuri periculoase.
<<< back
Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare | Dezabonare
SYSCOM 18