Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare
 
Arhiva 2017
Arhiva 2016
Arhiva 2015
Arhiva 2014
Arhiva 2013
Arhiva 2012
Arhiva 2011
Arhiva 2010
Arhiva 2009
Arhiva 2008
Arhiva 2007
Arhiva 2006
Arhiva 2005
Arhiva 2004
SYSCOM info Nr. 214, Martie / Aprilie 2014  |  SYSCOM 18 INFOdescarcati pdf  |   cititi online   |     <<< back 
Syscom Info Protectia la incendiu a servomotoarelor electrice care actioneaza vane de siguranta in rafinarii si instalatii petrochimice
de Dan Anton

Siguranta in functiune este unul dintre factorii determinanti in alegerea solutiilor care privesc in primul rand sistemele de protectie.
Interblocarea de urgenta (ESD) pentru orice instalatie, mai ales in domeniul petrochimic, este un factor determinant, ce trebuie avut in vedere, pentru protectia valorilor materiale si mai ales a celor umane.
Syscom InfoCORTEM | Noi tipuri de presetupe
de Daniel Niculescu

Firma CORTEM propune noi tipuri de presetupe, special echipate pentru a raspunde mediilor cu pericol de explozie. Aceste cutii sunt grupate in mai multe serii, intre care amintim: Seria REV, Seria REVD, Seria TEV, Seria TEVD.
Syscom Info Sistem de Masurare a Debitelor de Productie TICLENI
de Sorin Pana, Vasile Baltaga

Compania SYSCOM 18 a finalizat montajul si punerea in functiune a unui sistem integrat de masurare a productiei in Exploatarea Petroliera Ticleni pentru concesionarul Petrofac. Functionalitatea principala a sistemului este cea de masurare a debitelor de produs petrolier extras din cele 7 parcuri de productie ale Exploatarii si transportat prin pompare in parcul de tratare, unde este predat Conpet pentru transport catre rafinaria Petrobrazi.
Syscom InfoMITCHELL INSTRUMENTS | Aparatura specializata in monitorizarea calitatii gazelor naturale
de Vlad Popescu

Firma engleza Mitchell Instruments, reprezentata in Romania de firma SYSCOM 18, propune solutii tehnice pentru monitorizarea calitatii gazelor naturale.
Aparatura specializata in monitorizarea calitatii gazelor naturale
Aparatura specializata in monitorizarea umiditatii din lichidele petroliere
Syscom InfoWIKING PUMP | Pompe cu roti dintate WIKING

WIKING PUMP a fost fondata in anul 1911 de catre un emirant danez, JENS NIELSEN. El a emigrat din Danemarca in CEDAR FALLS, IOWA, in 1870. In anul 1886 a inventat principiul de functionare, care se pastreaza si astazi pentru unele din pompele de deplasare pozitiva produse de WIKING.
In continuare, va prezentam trei tiposerii reprezentative de pompe cu antrenare cilindrica interioara, din vasta gama de produse WIKING. este vorba despre seriile 4197, 724/4724 si 123/4123.
Syscom InfoCORTEM | Lanterna cu LED tip L-3000
de Daniel Niculescu

L-3000 a fost conceputa pentru a combina eficienta iluminarii cu timpul de operare selectabil. Este dotata cu LED-uri de inalta performanta, un nou sistem optic, precum si cu un afisaj digital de monitorizare a stadiului incarcarii bateriei si sistem de management al iluminarii, care fac din aceasta lanterna un produs extrem de solicitat in industrie.
Syscom InfoUNTRONICS | UNTRONICS - 3 ani castigator!
de Mihai Radu

Automat programabil + panou operator intr-o singura unitate Software programare GRATUIT.
Suport tehnic GRATUIT. Control de la distanta GRATUIT.
Syscom Info Desprafuirea gazelor puternic incarcate cu praf
de Romulus Tripa

Solutiile tehnice actuale, propuse pentru desprafuirea gazelor, sunt variate. Fie ca vorbim despre separarea prin ciclonare, spalarea gazelor intr-un lichid (prin pulverizare cu lichid sau prin barbotare in lichid) sau despre separarea prin filtrare, toate aceste tehnici actuale sunt facute in conformitate cu legislatia europeana, concentratia maxima de praf in gazele evacuate fiind limitata, la ora actuala, la 20mg/Mnc, cu posibilitatae de diminuare la 10 mg/Mnc.
Syscom InfoKUBLER | Encodere cu robustete sporita - familia 5000/5020
de Mihai Tanasescu

Familia de encodere acopera cele mai uzuale dimensiuni de axe/ flanse suport circulare/ rectangulare, respectiv alezaje/console elastice, existand si optiuni constructive Eex d, pentru zona 2/22.
Syscom InfoDURAG | Monitor compact de flacara
de Gheorghe Matache

Preocuparea firmei DURAG de a realiza echipamente cat mai sigure in exploatare este constanta. In acest numar al ziarului nostru, vom vorbi despre monitorul compact de flacara D-LX 200, certificat SIl 3.
Syscom Info Presostate si termostate electronice
de Virginia Serban

Presostatele si termostatele electronice Seria ONE sunt utilizate pentru monitorizarea proceselor industriale. Datorita posibilitatii de reglare a set-pointului si a benzii de insensibilitate si cu o repetabilitate de 0.1%, seria ONE este adecvata pentru o mare varietate de aplicatii in zone normale si in zone cu pericol de explozie.
Syscom InfoELECTRONIC ASSEMBLY | Afisaj grafic LCD in format lat
de George Barbalata

Modulul grafic LCD cod EADIP 180B- SLWTP, de la Electronic Assembly, este oferit intr-un format foarte interesant. Avand domensiunile externe de numai 102 x 27 x 11 mm (pentru o fereastra de 88 x 19 mm), acesta este ideal pentru folosirea de rack-uri de 19 simple.
Syscom Info SYSCOM 18 a realizat proiectul de automatizare pentru depozitul de la Giurgiu

La finele anului trecut, in prezenta autoritatilor locale din Giurgiu si a conducerii firmei BULMARKET Bulgaria a fost inaugurat depozitul de GPL Gaz Terminal Giurgiu. Firma noastra a realizat proiectul de automatizare, a livrat echipamente si dulapul de automatizare, precum si pachetul software de conducere a procesului.
Syscom Info RAILF - Romcontrola 2014

In perioada 26 - 29 martie, compania de automatizari industriale si sisteme de masurare SYSCOM 18 a participat la editia din 2014 a Targului pentru Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de Laborator din Romania, eveniment care a avut loc la Romexpo.
<<< back
Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare | Dezabonare
SYSCOM 18