Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare
 
Arhiva 2017
Arhiva 2016
Arhiva 2015
Arhiva 2014
Arhiva 2013
Arhiva 2012
Arhiva 2011
Arhiva 2010
Arhiva 2009
Arhiva 2008
Arhiva 2007
Arhiva 2006
Arhiva 2005
Arhiva 2004
SYSCOM info Nr. 212, Noiembrie / Decembrie 2013  |  SYSCOM 18 INFOdescarcati pdf  |   cititi online   |     <<< back 
Syscom Info Automatizare si masura gaze. Instalatie suprafata Caragele
de Dan Anton

Specific statilor de masura gaze, programul de automatizare asigura in principal monitorizarea debitelor sondelor ce produc gazul combustibil.

In prezenta instalatie, echipata la intrare cu sobe pentru incalzirea gazului, procesul tehnologic este condus manual, fiind dotat corespunzator, cu aparatura locala performanta.
Syscom Info SYSCOM 18 - pentru a patra oara la ADIPEC

Intre 10 si 13 Noiembrie, compania SYSCOM 18 a fost prezenta la cea de-a 16-a editie ADIPEC, cea mai mare expozitie de petrol si gaze din Orientul Mijlociu. SYSCOM 18 se afla la cea de-a patra sa participare la evenimentul din Abu Dhabi.

Pe 10 Noiembrie, asadar, profesionistii din industria din toata lumea si-au dat intalnire la acest eveniment de amploare, patronat de presedintele UAE, seicul Khalifa Bin Zayed Al Nahyan. Evenimentul reflecta intotdeauna interesul sporit pentru noile tehnologii in petrol si gaze, pentru nevoia diversificarii resurselor si pentru necesitatea gasirii de solutii si resurse noi.
Syscom Info Sistemele de comunicare Bernard Controls
de Adrian Ghita

Sistemele de comunicare sunt prezente in multe instalatii.

Aceste sisteme sunt din ce in ce mai folosite pentru comunicare intre unitatea de comanda si mai multe actionari din locatie folosind doar o pereche de fire, reducand, astfel, costurile de cablare in locatie.


Syscom InfoARCA Regler GmbH | Robineti de reglare cu ventil
de Adrian Ghita

ARCA Regler GMbH este un producator german de robineti de reglare cu ventil, cu sediul in TONISVORST, GERMANIA.

ARCA Regler AG a fost infiintata in 1918 in Suedia. In 1922, a fost infiintata ARCA Regler AG in Berlin, iar in 1949 a fost relocata in TONISVORST, devenind ARCA Regler GMbH.
Syscom InfoAMETEK | Calibratoarele AMETEK (II). Calibratoare de semnal
de Constantin Drideanu

Inca din luna aprilie a anului 2012, Syscom 18 este distribuitorul companiei AMETEK Calibration Instruments, lider mondial in domeniul calibratoarelor de presiune si temperatura.
Syscom Info Transformatoare de curent tip cleste
de George Barbalata

Noua serie TRA580 de transformatoare de curent, usor si rapid de instalat prin deschidere si montare pe bara, adauga noi domenii de masura cu iesire in 1A sau 5A.
Syscom InfoUNITRONICS | Unitronics V350 - functionalitate in conditii extreme de temperatura
de Mihai Radu

Compania producatoare de automate programabile cu panou operator integrat, Unitronics , continua extinderea gamei de produse. Astfel, dupa seria de echipamente destinate industriei alimentare si farmaceutice, va prezentam modelul Vision V350, proiectat pentru functionalitate in conditii extreme de temperatura.
Syscom Info Prelevatoare automate pentru materiale solide vrac
de Romulus Tripa

In alegerea unui prelevator, este important de stiut care sunt caracteristicile fizico-chimice relevante ale probei. Actiunea de prelevare trebuie sa nu afecteze situatia din procesul tehnologic, lotul trebuie sa reprezinte fidel caracteristicile materialului la momentul prelevarii.
Syscom Info Determinarea on-line a ionilor de Ca2+ si Mg2+ in saramura ultrapura destinata electrolizei (II)
de Sorin Vucea

O parte importanta a industriei chimice o reprezinta obtinerea solutiilor, a apelor ultrapure, fara continut de calciu, a sodei si a prodiselor ultrasodice.
Syscom InfoKROHNE | Noul debitmetru universal pentru procese industriale
de Virginia Serban

In 2003, Krohne introduce pe piata debitmetrul ultrasonic UFM3030, primul debitmetru cu trei fascicule de unda pentru lichide. De atunci, acest debitmetru universal a atins recordul de mai mult de 25000 instrumente instalate in toata lumea.
Syscom Info SYSCOM 18 - la expozitia de Petrol si Gaze din Turkmenistan

In perioada 19 - 21 Noiembrie, SYSCOM 18 a aprticipat la expozitia Turkmenistan Oil & Gas in capitala Ashgabad.

Turkmenistan este o tara cu o dezvoltare economica rapida, care a inregistrat o serie de rezultate foarte bune in ultimii 20 de ani la capitolul industrie. Domeniul de petrol si gaze a contribuit semnificativ la aceste cresteri.
Syscom Info Cortem. Noi corpuri de iluminat
de Daniel Niculescu

Seria EWL
Seria EVE...L
Seria LHL-...P
Seria XLFE-4
Syscom Info LA MULTI ANI, 2014!

SYSCOM 18 SRL va ureaza LA MULTI ANI, 2014!
<<< back
Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare | Dezabonare
SYSCOM 18