Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare
 
Arhiva 2017
Arhiva 2016
Arhiva 2015
Arhiva 2014
Arhiva 2013
Arhiva 2012
Arhiva 2011
Arhiva 2010
Arhiva 2009
Arhiva 2008
Arhiva 2007
Arhiva 2006
Arhiva 2005
Arhiva 2004
SYSCOM info Nr. 211, Septembrie / Octombrie 2013  |  SYSCOM 18 INFOdescarcati pdf  |   cititi online   |     <<< back 
Syscom Info Skiduri de descarcare a produselor petroliere
de Vasile Baltaga

Inca din anii 90, activam pe piata romaneasca si externa ca furnizor de echipamente de automatizare - traductoare, senzori, valve, pompe, aparatura de panou - sau ca integrator de sisteme.

Azi va propunem noi produse sub brandul Syscom 18: skidurile de descarcare a produselor petroliere. Skidurile de masura sunt conceptie originala SYSCOM 18, pentru a caror punere in practica sunt utilizate structuri apartinand unor producatori consacrati, dintre care amintim compania Krohne, care produce debitmetrele Coriolis.
Syscom Info DEZICHEM-M
de Daniel Niculescu

Vom vorbi, in acest numar al ziarului nostru, despre sistemul de masurare pentru autocisterne si containere pentru livrarea de AdBlue si alte lichide chimice cu certificat de examinare recunoscut la nivel european: CERTIFICATUL DE-07-MI005-PTB010.
Syscom InfoAMETEK | Calibratoarele Ametek (I)
de Constantin Drideanu

Inca din luna aprilie a anului 2012, Syscom 18 este distribuitorul companiei AMETEK Calibration Instruments, lider mondial in domeniul calibratoarelor de presiune si temperatura.
Parte a grupului american AMETEK, prezent in numeroase domenii de varf ale industriei, compania AMETEK Calibration Instruments era aceea care inventa, in anii 1960, primul instrument cu greutati destinat etalonarii de presiuni pe principiul bilei flotante.
Syscom InfoKROHNE | OPTISWIRL. Debitmetrul Vortex
de Virginia Serban

Firma KROHNE - al carei unic reprezentant in Romania este firma SYSCOM 18 - propune o gama variata de debitmetre, care acopera toate industriile.
Modelul OPTISWIRL 4070C masoara cu precizie debitul volumetric si debitul masic al fluidelor conductive si non-conductive, al gazului si al vaporilor chiar in cazul in care exista fluctuatii de presiune si de temperatura.
Syscom InfoELECTRONIC ASSEMBLY | Electronic Assembly prezinta noul display inteligent eDIPTFT57-A si kitul sau performant de evaluare
de George Barbalata

Beneficiind de o serie de setari si de o tehnologie inovatoare, display-ul inteligent eDIPTFT57-A, produs de Electronic Assembly, reprezinta alegerea ideala pentru implementarea activitatilor interactive de control al procesului in aplicatii de inginerie mecanica si de electronica industriala.
Syscom InfoELIPSE | THERMJET. Arzatoare autorecuperative - TJSR
de Gheorghe Matache

Firma Eclipse - al care reprezentant al in Romania este firma SYSCOM 18 - este specializata in echipamente pentru industria metalurgica, industria constructoare de masini, ceramica si industria metalelor neferoase.

Arzatoarele autoreuperative sunt folosite in aplicatii industriale mari, cum ar fi: cuptoarele de calire, cuptoarele de preincalzire, cele de tratament termic, uscatoarele in pat fluidizat, cuptoarele pentru neferoase, dar si acelea de tratare a sticlei.
Syscom InfoBERNARD CONTROLS | Actionari electrice pentru robineti
de Adrian Ghita

Cu o experienta de 75 de ani, BERNARD CONTROLS este o companie franceza, specializata in productia actionarilor electrice pentru toate tipurile de robineti.
Echpamentele BERNARD CONTROLS pot fi folosite in oricare domeniu de activitate. Cele mai importante sunt: petrol si gaze, industria energetica, tratamentul apelor uzate si domeniul marin.
Syscom InfoWATTERA&IN-SITU | SYSCOM 18 distribuie in Romania produsele Waterra&In-Situ
de Sorin Vucea

SYSCOM 18 reprezinta in Romania compania Waterra&In-Situ, lider in furnizarea echipamentelor performante pentru monitorizarea apei subterane si de suprafata.
Va facem cunostinta cu cateva dintre produsele Waterra&In-Situ. Va asteptam cu solutia tehnica cea mai potrivita pentru proiectul dumneavoastra.
Syscom InfoUNITRONICS | Automate programabile cu panou operator integrat pentru industria alimentara si farmaceutica
de Mihai Radu

Producatorul de automate programabile cu panou operator integrat, Unitronics, a introdus, pe parcusul acestui an, o noua serie pentru modelele deja existente V570, V350 si V130.
Caracteristicile aduse ca imbunatatiri sunt: panoul operator cu design plat si gradul de protectie ridicat, IP66, fata de modelele anterioare, ce aveau IP65 - valabile in cazul montajului pe usa tabloului, folosind kit-ul de la producator.
Syscom InfoMONITRAN | Vibratii. Vibrometrele Monitran
de Mihai Tanasescu

Asociat timpului normat de buna functionare, regimul specific de vibratii si regimul termic, punctual, al unor organe mecanice importante -rulmenti, cuplaje - au o foarte mare importanta pentru programul de mentenanta al utilajelor cu regim permanent de functionare.
Syscom Info Determinarea on-line a ionilor de Ca2+ si Mg2+ in saramura ultrapura destinata electrolizei (I)
de Sorin Vucea

O parte importanta a industriei chimice o reprezinta obtinerea solutiilor, a apelor ultrapure, fara continut de calciu, a sodei si a produselor clorosodice.
Stim ca se poate determina concentratia ionilor de Ca2+ si Mg2+ in saramura ultrapura destinata electrolizei, pe un domeniu foarte mic: de la 0 la 100 ppb. Operatia este absolut necesara daca se doreste ca membranele schimbatoare de ioni, folosite in electroliza, sa nu distruga, respectiv sa nu se colmateze.
<<< back
Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare | Dezabonare
SYSCOM 18