Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare
 
Arhiva 2017
Arhiva 2016
Arhiva 2015
Arhiva 2014
Arhiva 2013
Arhiva 2012
Arhiva 2011
Arhiva 2010
Arhiva 2009
Arhiva 2008
Arhiva 2007
Arhiva 2006
Arhiva 2005
Arhiva 2004
SYSCOM info Nr. 210, Iulie / August 2013  |  SYSCOM 18 INFOdescarcati pdf  |   cititi online   |     <<< back 
Syscom Info Sistem de monitorizare si control de tip BMS
de Mihai Radu

Clinica medicala Polisano
In luna iunie a acestui an, Syscom 18 a finalizat punerea in functiune a unui sistem BMS (Building Management System) din cadrul clinicii private Polisano, din Sibiu. Avand o bogata experienta in domeniul sistemelor de monitorizare si control automat, firma noastra a asigurat serviciile de proiectare, executie tablouri de automatizare, livrare senzori/traductoare, dezvoltare aplicatii software de monitorizare si control local, pentru automatele programabile si SCADA, configurare si punere in functiune.
Syscom InfoKROHNE | Debitmetrul electromagnetic TIDALFLUX 2300 F - Solutie pentru masurarea debitului in conducte partial pline
de Virginia Serban

TIDALFLUX 2300 este proiectat pentru masurarea cu precizie a debitului in conditiile in care conducta este partial plina. Sistemul de masurare consta din senzorul de debit Tidalflux 2000 si din convertorul de semnal IFC 300. Sistemul de masurare a nivelului este de tip capacitiv, non-contact. Senzorul de nivel este integrat in liner, nu este in contact cu fluidul, asigurand, astfel, masurarea cu precizie a nivelului din conducta.
Syscom InfoPEKOS | Robinetii manuali Pekos
de Adrian Ghita

Pekos este producator de robineti cu bila "floating bal" si "trunnion", specializat in productia acestor robineti. Robinetii pot fi furnizati cu flante, tip wafer, cu filet sau conexiuni pentru sudura dupa norme europene, DIN, sau americane, ANSI. Pot fi robineti manuali actionati cu levier sau reductor melcat pentru diametre mari, dar pot fi echipati si cu actionari pneumatice sau electrice.
Syscom InfoROTORK | Actionari pneumatice Rotork
de Adrian Ghita

Rotork Sweden AB produce actionari pneumatice de calitate superioara din 1961. Rotork este capabil sa produca o gama larga de actionari pneumatice cu simpla actiune sau cu dubla actiune, putand atinge cupluri de pana la 19200 Nm. De asemenea, o data cu actionarea propriu-zisa se pot livra toate accesoriile necesare functionarii, precum electroventil de pilotare, filtru regulator, limit switch etc.
Syscom InfoCAMILLE BAUER | SINEAX DM5S
de George Barbalata

Traductor multifunctional din noua generatie
SINEAX DM5S este primul traductor al noii serii DM5 de dispozitive de masura universal programabile pentru sisteme energetice – un traductor de mare precizie clasic, adecvat pentru sarcini de monitorizare si aplicatii de retehnologizare in distributia energiei si industrie.
Syscom Info Controlul desprafuirii colectoarelor de praf cu filtre (III)
de Romulus Tripa

Pentru controlul avansat al functionarii filtrelor cu scuturare pneumatica, in contracurent, Syscom 18 va propune gama de controlere RM dedicate atat monitorizarii si controlului situatiilor prezentate in primul numar, cat si optimizarii suplimentare a consumului de aer comprimat.
Syscom InfoPULSAR | Unic reprezentant in Romania al companiei Pulsar
de Constantin Drideanu

Traductoare ultrasonice
Incepand cu anul 2012, firma Syscom18 este unic reprezentant in Romania al companiei Pulsar. Procesul de masurare Pulsar este specializat in masurarea nivelului, volumului si debitului in canal deschis prin intermediul ultrasunetelor. Compania Pulsar are o vasta experienta in industria apei si a apelor reziduale, sediul central fiind in Malvern - Marea Britanie.
Syscom InfoPNEUMOFORE | Compresoare pentru aer
de Florin Tanase

Pneumofore ofera o gama larga de compresoare de aer pentru a satisface nevoile clientilor in diferite conditii speciale, de inalta eficienta, modele rotative cu palete pentru aplicatii industriale grele, cu piston, fara ulei, de unitati pentru uz medical.
Syscom Info Syscom 18 - 22 de ani

Syscom 18 - 22 de ani. Solutii complete pentru automatizari industriale si sisteme de masurare
Syscom Info A VII-a editie a Simpozionului national cu participare internationala CONFERINTE DE CHIMIE CONTEMPORANA

Pe 14 iunie 2013 a avut loc a VII-a editie a simpozionului Conferinte de Chimie Contemporana organizat de catre Biblioteca Chimiei si Syscom 18, sub egida Academiei Romane si a Societatii de Chimie din Romania.

<<< back
Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare | Dezabonare
SYSCOM 18