Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare
 
Arhiva 2017
Arhiva 2016
Arhiva 2015
Arhiva 2014
Arhiva 2013
Arhiva 2012
Arhiva 2011
Arhiva 2010
Arhiva 2009
Arhiva 2008
Arhiva 2007
Arhiva 2006
Arhiva 2005
Arhiva 2004
SYSCOM info Nr. 209, Mai / Iunie 2013  |  SYSCOM 18 INFOdescarcati pdf  |   cititi online   |     <<< back 
Syscom Info Statia fiscala de masura gaze naturale GHERCESTI
de Nicolae Preda

Syscom 18 a realizat statia fiscala de masura gaze naturale de la GHERCESTI, apartinând companiei Romgaz.

Sistemul fiscal propus de Syscom 18 consta din doua linii de masurare echipate cu contoare cu ultrasunete tip FLOWSIC 600 Sick Germania. Fiecare linie de masurare este prevazuta cu câte un traductor de presiune si traductor de temperatura pentru a se realiza corectia cantitatilor de gaze la conditiile de referinta.
Syscom Info Automatizarea instalatiilor de suprafata la depozitul de gaze naturale GHERCESTI
de Rodica Dumitrescu

Syscom 18 a finalizat lucrarile de automatizare la instalatiile de suprafata aferente depozitului subteran de gaze naturale Ghercesti, apartinând Romgaz S.A.
Syscom Info MONITORIZAREA GAZELOR COMBUSTIBILE (II) Detectoare catalitice sau detectoare IR gaze?
de Niculae Florescu

În proiectarea unui sistem de monitorizare a gazelor inflamabile, care se pot degaja în instalatiile industriale din petrochimie, rafinarii, statii de pompare gaze sau alte instalatii, se pune întrebarea care este cea mai buna alegere între tehnologia de realizare a detectoarelor de gaze. Detectoare de gaze catalitice sau cu IR? Ambele tehologii au avantaje si dezavantaje si ele trebuie comparate tinând cont de aplicatia respectiva în luarea unei decizii.
Syscom InfoFAFNIR | Traductoare de nivel
de Adrian Ionel Turcas

SYSCOM 18 este unicul reprezentant în România al firmei Fafnir, producator de echipamente pentru statiile de carburant si de traductoare de nivel. Solutii pentru statiile de carburant si rezervoare de stocare pentru combustibili
. Semnalizatoare pentru preaplin (GWG)
. Sisteme pentru masurarea nivelului rezervorului
. Sisteme de monitorizare pentru recuperarea vaporilor la pompa
. Sisteme de alarma pentru separatoare.
Syscom InfoKROHNE | OPTIWAVE 5200 C/F: transmiter de nivel radar
de Virginia Serban

KROHNE introduce în portofoliul de produse noul model OPTIWAVE 5200 C/F, un transmiter de nivel tip radar cu 10 GHz FMCW, cu un domeniu de masurare a nivelului de lichid pâna la 30m.

Acest instrument masoara nivelul si volumul în rezervoare de stocare pentru produse a caror temperatura poate atinge 250 grdC si a caror presiune poate ajunge pâna la 40 bar. OPTIWAVE 5200 a fost proiectat pentru utilizare în sisteme de siguranta, care necesita SIL2 conform IEC 61508.
Syscom InfoLEM | HTT - Traductoare LEM de curent pentru masurari trifazice
de George Barbalata

LEM produce seria HTT de traductoare de curent, cu montare pe cablaj imprimat, pentru masurarea a trei curenti cu un singur dispozitiv.

Acest traductor, pentru game de curenti între 25 si 150Arms, permit monitorizarea independenta a curentilor trifazati folosind o singura unitate ce ocupa o suprafata de numai 16.8 cm2 si având o înaltime de numai 29mm.
Syscom Info Controlul desprafuirii colectoarelor de praf cu filtre (II)
de Romulus Tripa

Pentru controlul functionarii filtrelor cu scuturare pneumatica în contracurent, Syscom 18 va propune gama de controlere RM, dedicate monitorizarii unora dintre situatiile prezentate în numarul anterior.
Syscom InfoCRYSTAL | Echipamente pentru aplicatii de testare, calibrare, masurare
de Oana Gheorghita

La începutul anului 2013, Ametek extindea aria produselor si cumpara firma Crystal Engineering.
Crystal ofera echipamente pentru aplicatii de testare, calibrare si masurare în domenii precum gaze naturale si petrol, foraj marin, rafinarii, distributia gazelor, producerea de energie, energia nucleara, apa reziduala, alimentare cu apa, productie, industria aerospatiala si de întretinere a aeronavelor.
Syscom Info SINTROL - Monitoarele de praf Sintrol din gama S300
de Sorin Vucea

Monitoarele de praf din gama S300 (S301, S303, S304 si S305) sunt fabricate de firma finlandeza Sintrol, având grade diferite de complexitate. Astfel:
. S301 este un simplu switch, echipat cu 2 relee, poate detecta scurgeri la filtre; ca urmare a deteriorarii lor, releele pot fi setate NO sau NC în functie de necesitati
. S303 are o iesire în curent, se poate urmari comportarea în timp a filtrelor sau a procesului generator de praf
<<< back
Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare | Dezabonare
SYSCOM 18
This site uses cookies to analyse traffic. Cookies politics