Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare
 
Arhiva 2017
Arhiva 2016
Arhiva 2015
Arhiva 2014
Arhiva 2013
Arhiva 2012
Arhiva 2011
Arhiva 2010
Arhiva 2009
Arhiva 2008
Arhiva 2007
Arhiva 2006
Arhiva 2005
Arhiva 2004
SYSCOM info Nr. 206, Noiembrie 2012  |  SYSCOM 18 INFOdescarcati pdf  |   cititi online   |     <<< back 
Syscom Info Monitorizarea si alarmarea la scapari de gaze, incendii în instalatii din domeniul petrol si gaze
de Niculae Florescu

În industrie, în special în domeniul instalatiilor petroliere si de extractie, pompare si transport gaze, unde întotdeauna exista multe instalatii electrice si diferite procese tehnologice în care se folosesc substante inflamabile sau se lucreaza cu temperaturi si presiuni ridicate, exista mereu un pericol potential de aparitie a incendiilor. De aceea este foarte importanta nu numai activitatea de prevenire, dar si cea de semnalizare a începuturilor de incendiu pentru a face posibila actiunea de combatere înainte ca incendiul sa se extinda si sa puna în pericol vieti omenesti si bunuri materiale de mare valoare.
Syscom Info Detectorul de praf DUMO si aplicatiile sale
de Sorin Vucea

Special construit pentru spatii industriale si zonele cu activitate medicala - halele de productie, spatiile de depozitare, spatiile intraspitalicesti - detectorul de praf DUMO tine departe praful de aceste zone. Aceasta este, de altfel, conditia esentialã de functionare a acestor zone. Firma Sintrol pune la dispoziþia celor interesati un detector de praf destinat atât spatiilor industriale, cât si zonelor cu activitate medicala: hale de productie, spatii de depozitare, spatii intraspitalicesti, zone în care lipsa prafului este obligatorie etc.

Syscom Info Convertor de semnal pentru debitmetre electromagnetice - IFC 100
de Virginia Serban

IFC 100 este un convertor de semnal care poate fi utilizat pentru debitmetre din industria apei, a apei menajere, din agricultura si din CET-uri. Este o solutie economica, având variante gândite atât pentru instalarea pe conducte verticale - versiunea 00 - cât si pentru conductele orizontale - versiunea 450. Aceste convertoare de semnal pot fi utilizate pentru debitmetre în industria apei, a apei menajere, în agricultura, în CET-uri etc.
Syscom Info Traductoare de curent seria CTSR
de George Barbalata

Energie solara pentru performanta si siguranta în functionare
LEM se îndreapta catre sursele de energie regenerabila ale viitorului prin controlul si siguranta în functionare ale solutiilor de astazi pentru captarea energiei solare. Traductoarele CTSR combina performantele functionale si de siguranta cu masurarea precisa a micilor curenti de scurgere c.a. si c.c.
Syscom Info AMETEK a lansat pe piata calibratoarele compacte de semnal JOFRA CSC 101 si CSC 201
de Oana Gheorghita

JOFRA® CSC 101 este un calibrator în bucla de curent mA cu o interfata intuitiva, afisaj luminos de înalta rezolutie si functii avansate de steping si ramping. Având o rezolutie de 1μA, este potrivit celor mai înalte exigente ale tehnologiei moderne. Foarte usor de utilizat, calibratorul este prevazut cu un buton rotativ cu functie ENTER. Aparatul este protejat la supratensiuni de pâna la 250V, c.a. si este alimentat de 6 baterii AAA, ceea ce permite acestuia o autonomie de functionare de 40 de ore.
Syscom Info Traductoare ultrasonice HART si PROFIBUS
de Adrian Ionel Turcas

Traductoarele inteligente Pulsar ofera o instalare usoara si o buna acuratete în masurarea nivelului lichidelor si al solidelor. Pentru a veni în întampinarea cerintelor clientilor, firma Pulsar, prin intermediul
firmei Syscom18, va pune la dispozitie o serie noua, seria dBi, de traductoare ultrasonice pentru masurarea nivelului lichidelor si al solidelor.
Traductoarele sunt independente si sunt programate atât prin intermediul unui PC, cât si
prin intermediul unei unitati de calibrare. Cu un domeniu de masurare de pâna la 15 metri, în functie de aplicatie si de aprobarile ATEX (zona 1 standard si optional Zona 0 ), traductoarele inteligente Pulsar ofera o instalare usoara si o buna acuratete în masurarea nivelului.
Syscom Info Echipamente pentru cisterne auto
de Daniel Niculescu

Unic reprezentant în România
Fondata în 1980, ALMA este lider francez în domeniul echipamentelor de încarcare a camioanelor, sistemelor de automatizare, transferului de custodie si al sistemelor de contorizare pentru camioane.
Unic reprezentant în România Asociind know-how-ul în Metrologia Legala, senzorii electronici de masurare si dezvoltarea dispozitivelor, date de automatizare si prelucrare industriala, ALMA ofera raspunsuri pentru proiectele dumneavoastra.
Syscom Info CODIX 923/924 - un nou numarator universal
de Mihai Tanasescu

Contorul este foarte usor de citit si este simplu de programat, utilizând în mod clar iesirile asociate.
Codix 923/924 poate fi utilizat ca:
- numarator presetabil (programabil) deoarece dispune de iesiri cu 1'4/relee sau 1'6/optocuplori
- tahometru, cu 6 presetari - temporizator presetat cu 6 presetari.
Syscom Info Grundfos Pompe România are un nou sediu pentru service

Pe data de 28 Martie 2012, Grundfos Pompe România a inaugurat sediul de service situat în Cladirea Apimondia, Bucuresti, Bd. Ficusului nr. 40, sector 1. Noul sediu de service are 270 de m2 si include birouri, sala de training, standuri de reparatii service si depozit piese de schimb.

Syscom Info SYSCOM 18 a participat la ADIPEC 2012

În perioada 11-14 noiembrie 2012, compania Syscom 18 a fost prezenta la cea de-a cinsprezecea editie ADIPEC, cea mai mare expozitie de petrol si gaze din Orientul Mijlociu. Organizatorii au atras, pe toata durata evenimentului, 50.000 de vizitatori din aproape 100 de tari.

Syscom Info Syscom 18 a obtinut autorizatiile ANRE destinate executiei diverselor instalatii aferente activitatilor de productie/ înmagazinare/transport/ utilizare gaze naturale

La începutul lunii octombrie 2012, Autoritatea Nationala de Reglementare în Domeniul Energiei a acordat companiei Syscom 18 o autorizatie destinata executiei obiectivelor pentru instalatiile tehnologice de suprafata, aferente activitatii de productie si/sau de înmagazinare a gazelor naturale (statii de comprimare, statii de reglare - masurare, racorduri si conducte din amonte), tip EP.
Syscom Info Plugusorul SYSCOM 18

Parteneri din România, IMM-uri, combinate
autohtone sau mixte, cu capital de departe
Voi, toti cei ce faceti PIB-ul, raspânditi în toata tara,
Voi, ce nu aveti odihna, desi "iarna nu-i ca vara",
Tot SYSCOMUL va ureaza "sa-nchideti anul cu bine",
Cu balantele active si cu conturile pline,
Cu lichiditati masive, cu fonduri de dezvoltare,
Cu creantele pe zero si profitul cât mai mare
Mânati maaaaiii...


Trageti toti acum o brazda, chiar daca troianu-i mare
De accize si de taxe, de reguli financiare.
Aruncati acum în brazda doar seminte garantate,
Folositi echipamente bine finalizate.
Când aveti vreo-ncurcatura tehnica, de orice fel
Sa nu ezitati o clipa, vezi SYSCOM pe fax ori tel.
Noi vom fi atunci acolo si vom da pe orice cale
Cheia cea mai potrivita-n automatizari industriale.
Mânati maaaaiii...


Si ca parteneri de munca, de solutii cautate,
Voi, ce sunteti IMM-uri sau complexe combinate,
Anul care bate-n usa va aduca doar putere,
Cu reforme-adevarate, nu cu ziceri efemere.
Taxele cât mai reduse, pietele mereu mai mari,
Concurenta mai loiala, legi mai drepte si mai tari.
Fie-va platit efortul cu onoare si cu bani

<<< back
Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare | Dezabonare
SYSCOM 18