Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare
 
Arhiva 2017
Arhiva 2016
Arhiva 2015
Arhiva 2014
Arhiva 2013
Arhiva 2012
Arhiva 2011
Arhiva 2010
Arhiva 2009
Arhiva 2008
Arhiva 2007
Arhiva 2006
Arhiva 2005
Arhiva 2004
SYSCOM info Nr. 205, Septembrie 2012  |  SYSCOM 18 INFOdescarcati pdf  |   cititi online   |     <<< back 
Syscom InfoSHIMADEN | Aparate de panou
de Gruia Calin

Sigure, fiabile si usor de utilizat, aparatele de panou de la Shimaden se adapteaza în mod continuu cerintelor pietei si progresului tehnologic.
SYSCOM18 este partener comercial al firmei Shimaden de peste 20 de ani, oferind clientilor din România solutii tehnice de încredere pentru reglarea, indicarea si înregistrarea atât a temperaturii, cât si a altor marimi de proces, cum ar fi: umiditatea, presiunea si debitul.
Syscom Info SYSCOM 18. 1991-2012. SYSCOM 18 aniverseaza 21 de ani de activitate

In mod traditional, in prima zi de vineri a lunii septembrie Syscom 18 aniverseaza inca un an de la infiintarea companiei. Astfel, pe 7 septembrie anul acesta Syscom 18 implineste 21 de ani de activitate.
Infiintata in 1991 de catre un grup de cercetatori de la IPA Bucuresti, compania Syscom 18 a devenit de-a lungul a peste doua decenii de existenta un nume binecunoscut in domeniul automatizarilor industriale si sistemelor de masura din România.
Syscom InfoVERCALTEST | A 14-a Conferinta a Organizatiei Internationale de Metrologie Legala

În perioada 1 - 5 octombrie 2012, are loc la Bucuresti cea de-a 14-a Conferinta a Organizatiei Internationale de Metrologie Legala (OIML) si cea de-a 47-a reuniune a Comitetului International de Metrologie Legala (CIML).
Syscom InfoKUBLER | Familia Sendix Heavy Duty H120
de Mihai Tanasescu

Sendix Heavy Duty H120 este o familie de encodere incrementale extrem de robuste, familie "complementara" pentru Sendix Heavy Duty H100, acoperind, ca destinatie, cazurile "hollow shaft" întâlnite la motoare mari si la generatoare. Ele sunt extrem de precise (pâna la 5000 imp./rev) si extrem de robuste datorita utilizarii metodei HD-Safety-Lock, un patent propriu, care asigura protectia la încarcarea rulmentilor cu sarcini pâna 300N axial sau 400N radial.
Syscom InfoAMETEK | Un nou record în etalonarea la temperaturi foarte joase: JOFRA RTC 159 si JOFRA PTC 125
de Gruia Calin

Calibratorul JOFRA PTC-125 este cel mai recent membru al familiei PTC - Professional Temperature Calibrator. Acesta are un domeniu de masurare de la -90°C la +125°C si ofera o interfata intuitiva usor de utilizat.
Syscom InfoGASSO | DEZIDATA – Indicator de nivel electronic pentru autocisterne (I)
de Daniel Niculescu

Indicatorul electronic Dezidata a fost lansat pe pietele internationale în anul 2000 ºi a fost instalat pâna acum pe mai mult de 750 de autocisterne în diferite tari europene pentru beneficiari, cum ar fi: Statoil, Shell, Aral, BP, Texaco, DEA etc. În Orientul Mijlociu principalul client pentru acest indicator este KNPC (Compania Nationala a Petrolului - Kuweit).
Syscom InfoGRUNDFOS | Inovatia Grundfos: Rotorul S-tub. Prezentarea rotorului tip tub
de Florin Tanase

Proiectat pentru fiabilitate, eficienta si rentabilitate
Cu ajutorul rotorului tip tub, Grundfos stabileste noi standarde de proiectare hidraulica pentru ape reziduale. Rotorul tip tub ofera o mai buna eficienta decât orice alt tip de rotor pentru ape reziduale, fara a afecta trecerea libera, asigurându-se, astfel, o functionare fara probleme.
Syscom Info Activatoare de siloz
de Romulus Tripa

Este cel mai eficient echipament pentru extragerea pulberilor din siloz. Principala functie a activatorului este de a ajuta scurgerea produsului din siloz.
Printre tipurile de activatoare de siloz:
. vibrant
. cu racleti
. cu snec girant
Syscom InfoUNITED ELECTRIC CONTROLS | Presostate si termostate electronice
de Virginia Serban

Presostatele si termostatele electronice din Seria ONE sunt utilizate pentru monitorizarea proceselor industriale. Datorita posibilitatii de reglare a set-pointului si a benzii de insensibilitate si cu o repetabilitate de 0.1%, Seria ONE este adecvata pentru o mare varietate de aplicatii în zone normale si în zone cu pericol de explozie. Aceste instrumente sunt proiectate pentru a asigura protectia instalatiilor, a echipamentului si a oamenilor.
Syscom InfoGE ENERGY | Instalatie de calibrare si verificare a contoarelor cu pistoane rotative si a contoarelor cu turbina pentru gaze naturale
de Nicolae Preda

Partenerul nostru, Dresser - Imeter, producator de contoare pentru gaze naturale, fabrica si comercializeaza si instalatii pentru verificarea si calibrarea acestor contoare. Standurile de verificare sunt utilizate de catre producatorii de contoare de gaze pentru verificarea metrologica initiala înainte de vanzare sau de catre laboratoarele independente destinate verificarilor metrologice.
Syscom Info Semiconductori de putere si drivere
de George Barbalata

Semikron/Infineon/Ixys/International Rectifier
diode / tiristori / punti redresoare / tranzistoare tip IGBT si MOSFET / module tiristor/dioda / module IGBT, drivere pentru module IGBT / module inteligente de putere / ansambluri electronice de putere
Syscom InfoPNEUMOFORE | Compresoare pentru aer. Pompe de vid
de Florin Tanase

Pneumofore ofera o gama larga de compresoare de aer pentru a satisface nevoile clientilor în diferite conditii speciale, de înalta eficienta, modele rotative cu palete pentru aplicatii industriale grele, cu piston, fara ulei, de unitati pentru uz medical. Expertiza extraordinara se gaseste în domeniul 67... 2.037 m3/h <40 - 1200 CFM> A
<<< back
Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare | Dezabonare
SYSCOM 18