Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare
 
Arhiva 2017
Arhiva 2016
Arhiva 2015
Arhiva 2014
Arhiva 2013
Arhiva 2012
Arhiva 2011
Arhiva 2010
Arhiva 2009
Arhiva 2008
Arhiva 2007
Arhiva 2006
Arhiva 2005
Arhiva 2004
SYSCOM info Nr. 204, August 2012  |  SYSCOM 18 INFOdescarcati pdf  |   cititi online   |     <<< back 
Syscom InfoFAFNIR | Traductoare de nivel si semnalizatoare de nivel pentru lichide
de Adrian Ionel Turcas

Syscom 18 este unicul reprezentant în România al firmei FAFNIR, producator de echipamente pentru statiile de carburant si traductoare de nivel. Aceasta firma are un domeniu de produse foarte specializat si, din acest motiv, gama produselor nu este foarte larga; în schimb, calitatea si performanta sunt maxime.
Firma FAFNIR fabrica traductoare si semnalizatoare de nivel pentru lichide.
TRADUCTOARE DE NIVEL cu senzor magnetostrictiv
Syscom InfoPULSAR | Traductoare ultrasonice
de Adrian Ionel Turcas

Unic reprezentant în România al firmei PULSAR, Syscom 18 va propune mai multe tipuri de traductoare ultrasonice:
. gama IMP
. gama dB
. Blackbox
. Ultra3,Twin,
Ultra 5, Zenit, Quantum
. detectie namol:
. Viper
. Sludge Finder 2.
Syscom InfoKROHNE | Sisteme complete de control pentru statiile de tratare a apei de la firma KROHNE (III)
de Sorin Vucea

Daca în numarul trecut am vorbit despre solutiile de analiza a parametrilor fizico-chimici ai apei, acum ne oprim asupra sistemelor special concepute pentru analiza apelor reziduale si tratarea apelor reziduale, propuse de firma Krohne.
Pentru partea de analiza a apelor reziduale - tratare a apelor reziduale - firma Krohne are o serie de instrumente adecvate aplicatiilor de acest tip.
Syscom InfoCORTEM | Echipamente de câmp CORTEM (VII)
de Daniel Niculescu

Panourile complexe sunt formate din mai multe cutii de jonctiuni montate pe un stelaj metalic si legate între ele prin fitinguri pentru distribuþia energiei electrice sau pentru comanda si semnalizare pentru motoarele electrice. Cand este cazul, cutiile pot avea instalate pe capac push butoane, lampi de semnalizare sau întreruptoare, comutatoare sau selectoare cu came.
Syscom InfoAMETEK | Calibratorul AMETEK JOFRA HPC 600 cu pompa electrica inclusa
de Gruia Calin

HPC 600 este calibratorul de presiune ideal pentru majoritatea aplicatiilor pneumatice din industrie. O noutate foarte îmbucuratoare pentru utilizatorii de calibratoare de presiune vine de la AMETEK. Domeniul de generare a presiunii prin pompa electricã inclusã a calibratorului JOFRA HPC 600 a fost extins la 20 bar.
Syscom Info Compresoarele BLUEKAT de la BOGE
de Florin Tanase

Noile compresoare cu surub BOGE BLUEKAT ofera o alternativa inovatoare si mai eficienta. Compania germana BOGE prezinta noua gama inovatoare de compresoare BLUEKAT, destinate productiei eficiente de aer comprimat curat, 100% fara ulei.
Syscom InfoKROHNE | Optimass 6400
de Virginia Serban

Optimass 6400 a fost proiectat pentru a atinge înalte performante în aplicatii critice. Optimass 6400 este solutia optima pentru
masurarea debitului de fluid; un debitmetru de înaltã performanta pentru aplicatii criogenice, pentru fluide cu temperaturi mari sau presiuni mari de proces. Temperatura de operare poate varia de la -200 la + 400 grd.C, ceea ce-l face alegerea idealã pentru masurarea debitului masic într-o mare varietate de aplicatii.
Syscom Info Controlul sondelor de productie a gazelor naturale
de Remus Bentan

Aceasta aplicatie asigura un control automat de feedback asupra presiunii diferentiale, statice sau a debitului în scopul de a pozitiona vana, astfel încât sa se obtina o anumita valoare a parametrilor enumerati.
Syscom InfoHART | Detector de gaze în Infrarosu cu comunicatie HART
de Niculae Florescu

HART este un protocol de comunicatie bidirectional, care asigura accesul la date între echipamentele de câmp si sistemele "gazda".
Evolutia tehnicii în sistemele de monitorizare si control a gazelor si incendiilor, pe de o parte, si necesitatea eliminarii unor inconveniente ale vechilor detectoare de gaze având senzori cu Pellistor, pe de alta parte, a determinat producatorii de detectoare de gaze sa lanseze noi tipuri de detectoare de gaze cu senzori optici si prevazuti si cu interfete de comunicatie Modbus sau HART.
Syscom Info Skiduri de masurare fiscala pentru lichide
de Nicolae Preda

Syscom 18 poate oferi skiduri fiscale de masurare pentru produse petroliere lichide, fabricate în conformitate cu cerintele OIML R117 si certificate conform MID.

SYSCOM 18 a obtinut aprobarea MID pentru sistemele de masurare si este acum certificat, conform Directivei 2004/22/EC (MID), pentru proiectare, productie, inspectia finala si testarea sistemelor de masurare.
Syscom Info Syscom 18 a organizat în luna august 2012 un seminar privind sistemele de masura pentru depozite

La începutul lunii august, timp de 5 zile, Syscom 18 a sustinut un seminar tehnic pentru un grup de specialisti din Nigeria, oferind informatii detaliate despre sistemele de masura pentru depozite si servotransmitatoarele de nivel. În cadrul seminarului au fost prezentate, de asemenea, atât pachetele si setarile software necesare acestor sisteme, cât si informatii generale privind sistemele hibride de determinare a stocurilor.
<<< back
Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare | Dezabonare
SYSCOM 18