Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare
 
Arhiva 2017
Arhiva 2016
Arhiva 2015
Arhiva 2014
Arhiva 2013
Arhiva 2012
Arhiva 2011
Arhiva 2010
Arhiva 2009
Arhiva 2008
Arhiva 2007
Arhiva 2006
Arhiva 2005
Arhiva 2004
SYSCOM info Nr. 201, Mai 2012  |  SYSCOM 18 INFOdescarcati pdf  |   cititi online   |     <<< back 
Syscom Info SYSCOM a implementat sistemul de automatizare si SCADA aferent Statiei de Epurare Macin, sub forma unui proiect livrat „la cheie”
de Valentin Andronache

SYSCOM a asigurat îndeplinirea cu succes a urmatoarelor activitati : proiectarea si executia tablourilor de alimentare si comanda motoare (MCC), proiectarea si executia tablourilor de automatizare (TA), cutii de comanda locala motoare, montajul, instalarea si punerea în functiune a acestor echipamente, sistemul anti-efractie, sistemul de detective incendiu, sistemul de monitorizare video, sistemul de masura cote ape Dunare si transmiterea datelor prin radio-comunicatii catre dispeceratul SCADA al statiei de epurare, dotarea dispeceratului SCADA si implementarea retelei locale de transmitere date. De asemenea, SYSCOM a dezvoltat si implementat aplicatiile software aferente: aplicatiile software de proces, pentru controlul automat al statiei de epurare, precum si aplicatia software SCADA pentru monitorizarea si controlul de la distanta, asistat de calculator. Aceasta statie de epurare deserveste orasul Macin si a fost proiectata pentru un numar de aproximativ 10.000 de locuitori.
Syscom InfoKROHNE | Debitmetrul electromagnetic WATERFLUX
de Virginia Serban

WATERFLUX este proiectat si fabricat pentru industria apei si a apei menajere, având totodata toate aprobarile relevante pentru apa potabila.
Debitmetrul electromagnetic WATERFLUX nu necesita alimentare la tensiunea de retea, ci funcþioneazã cu ajutorul bateriilor. Acestea au o duratã de viata de pâna la 15 ani.
Syscom InfoCAMILLE BAUER | Convertorul de semnal SINEAX V604s - Multifunctional, precis, sigur -
de George Barbalata

Multifunctionalitatea, combinata cu operarea usoara, permit utilizarea lui în aplicatii clasice, cum ar fi masurarea temperaturii sau izolarea semnalului, pâna la sarcini de monitorizare inteligenta în conditii de siguranta. SINEAX V604s este un convertor de semnal multifunctional, având o precizie de baza foarte ridicata: de 0.1%. Totusi, SINEAX V604s este mai mult decât un simplu amplificator izolator sau transmiter de temperatura.
Syscom InfoCORTEM | Echipamente de câmp CORTEM (IV) Semafoare certificate ATEX
de Daniel Niculescu

Noul model de semafor CCA-02ES, echipat cu LEDuri, are o putere maximã de 6W si este capabil sã obtina o eficienta maxima de lumina. În afara cutiilor de jonctiuni, a echimentelor de comandã si control si a cutiilor de semnalizare si control, Cortem mai are în portofoliul de produse 2 modele de semafoare certificate pentru a fi utilizate în dirijarea traficului în zone clasificate ca fiind cu pericol de explozie.
Syscom InfoAMETEK | Inovatie în etalonarea de temperatura: sistemul DLC de la JOFRA
de Gruia Calin

Sistemul DLC a fost dezvoltat pentru a contracara una dintre cele mai importante surse de eroare, si anume disiparea de energie termica datorata sarcinii introduse de senzorii de verificat.
Syscom Info Debitmetre cu ultrasunete pentru masurarea debitelor de gaze naturale - aplicatii fiscale si tehnologice - Sick - Maihak Flowsic 600
de Nicolae Preda

1. APLICATII. . masuratori fiscale între operatorii de gaze naturale sau dintre distribuitori si clienti. Debitmetrele cu ultrasunete, utilizate de S.C. Syscom 18 S.R.L. în ultima perioada pentru aplicatiile fiscale si tehnologice, sunt cele de la Sick - Maihak Germania, tip FLOWSIC 600.
Syscom InfoDOSATRONIC | Performanta în tratarea apei potabile si a apelor reziduale prin firma DOSATRONIC (I)
de Sorin Vucea

Firma produce si comercializeaza o gama larga de aparatura destinata controlului si tratarii apei. Firma germana DOSATRONIC se remarca prin produsele sale performante, cu un design elegant si cu o nota de... sobrietate caracteristic nemteasca!
Firma produce si comercializeaza o gama larga de aparatura destinata controlului si tratarii apei
Syscom Info Sistemele de monitorizare Syscom 18 la BSDA 2012

În perioada 16-18 mai 2012, Syscom 18 a participat la Expozitia internationala dedicata Apararii, Securitatii Nationale si Private si Industriei Aeronautice - "Black Sea Defence and Aerospace" - BSDA 2012. În cadrul expozitiei Syscom 18 a prezentat sisteme de control care pot monitoriza cu acuratete traficul aerian si terestru. Expertiza Syscom 18 în domeniul tehnicii militare, apararii si securitatii include patru segmente principale: prelucrarea semnalului radar, console care utilizeaza sistemele GIS (Geographic Information System - Sistemul Informatic Geografic), procesare video pentru sisteme de urmarire a tintelor, simularea 3D pentru antrenament.
Syscom Info Syscom 18 a primit codul NATO de agent economic

La începutul lunii mai 2012, companiei Syscom 18 i-a fost alocat Codul NATO 0074L de agent economic, astfel ca Syscom 18 va putea fi unul dintre furnizorii Ministerului Apararii Nationale. Codul de agent economic NCAGE (NATO Commercial And Governmental Entity) este un cod alfanumeric, format din 5 caractere, care reflecta sursa si localizarea documentatiei tehnice pentru articolul de înzestrare în al carui bloc de identificare este inclus.
Conform prevederilor art.10 din HG.445/2003, pentru a putea încheia un contract de achizitii cu Ministerul Apararii Nationale, furnizorul trebuie sa obtina în prealabil codul de agent economic atribuit de Biroul National de Codificare.
Syscom Info A avut loc a VI-a editie a Simpozionului national cu participare internationala „CONFERINTE DE CHIMIE CONTEMPORANA”

Pe 14 mai 2012 a avut loc a VI-a editie a simpozionului "Conferinte de Chimie Contemporana", organizat de catre Biblioteca Chimiei si Syscom 18, în asociere cu Academia Româna si Societatea de Chimie din România. Acest simpozion are o traditie de 13 ani. Biblioteca Chimiei si Syscom 18 premiaza anual cele mai bune articole publicate în cele doua reviste editate de Biblioteca Chimiei - "Revista de Chimie" si "Materiale Plastice", simpozionul incluzând si festivitatile de premiere. În acest an, Simpozionul a continuat cu prelegerea "Cataliza: un vechi domeniu cu provocari noi", sustinuta de profesorul Michel Che de la Universitatea Pierre et Marie Curie din Paris, specialist în domeniul catalizei, implicând procese gaz-solid, lichid-solid si la interfata solid-solid.
Syscom Info Syscom 18 a participat la cea de-a doua editie a RAILF

În perioada 8-10 mai, compania Syscom 18 a fost prezenta la cea de-a doua editie a Târgului de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de Laborator, organizat de Asociatia pentru Automatizari si Instrumentatie din România (A.A.I.R.), la Sala Palatului Bucuresti.
În cadrul expozitiei companii din domeniul automatizarilor si instrumentatiei au prezentat ultimele inovatii si solutii pe plan national si international. Syscom 18 a expus produse reprezentative, oferind vizitatorilor brosuri, cataloage, pliante, detalii si informatii despre echipamentele si aplicatiile sale industriale, din toate sferele automatizarilor si instrumentatiei (automatizari, masurari, actionari, software industrial, sisteme de comunicatie, calculatoare industriale, automate programabile - regulatoare, elemente de executie, componente si sisteme
<<< back
Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare | Dezabonare
SYSCOM 18