Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare
 
Arhiva 2017
Arhiva 2016
Arhiva 2015
Arhiva 2014
Arhiva 2013
Arhiva 2012
Arhiva 2011
Arhiva 2010
Arhiva 2009
Arhiva 2008
Arhiva 2007
Arhiva 2006
Arhiva 2005
Arhiva 2004
SYSCOM info Nr. 200, Aprilie 2012  |  SYSCOM 18 INFOdescarcati pdf  |   cititi online   |     <<< back 
Syscom InfoAMETEK | AMETEK - lider mondial în domeniul calibratoarelor de presiune si temperatura
de Gruia Calin

Progresul tehnico-stiintific general antreneaza si evolutia continua în domeniul calibratoarelor. În anii 1960, firma AMETEK Calibration Instruments inventa primul instrument cu greutati destinat etalonarii de presiuni pe principiul "bilei flotante", iar la începutul anilor 1980 inventa prima incinta termostatata cu bloc uscat pentru etalonarea temperaturii. Fundamentata pe aceasta experienta, AMETEK continua sa dezvolte calibratoare inovative si usor de utilizat, pentru a veni în întâmpinarea noilor provocari ale controlului de calitate si de proces, unde nevoia de calibratoare mai rapide, mai exacte, mai stabile creste în permanenta.
Syscom InfoCORTEM | Echipamente de câmp CORTEM (II) Cutii de semnalizare si control
de Dan Iordache

. Seria CSC este certificata EEx d IIC T5 sau T6.
. Seria EFSCO este certificata EEx d IIC T5 sau T6.
. Seria CSC este certificata EEx d IIC T5 sau T6
. Seria CSE este certificata EEx d IIB T5 sau T6
. Seria EFDC - este certificata EEx d IIC T5 sau T6.
Syscom InfoBEKA | Echipamentele BEKA (EEx ia IIC T5, IP66 pe 2 fire 4-20mAcc (III)
de Nelu Stan

c) Echipamente EEx ia IIC T5, IP66, pe 2 fire 4-20mAcc; fara compartiment separat pentru terminalele de conectare;
d) Echipamente EEx ia IIC T5, IP66; cu compartiment separat pentru terminalele de conectare; cu sursa de alimentare externa prin bariera Zener sau izolator galvanic cu min. 10Vcc, max. 12 mA, sau baterie interna.
Syscom InfoELECTRONIC ASSEMBLY | Afisaje TFT cu interfata seriala, 3.2"/4.3"/7"
de George Barbalata

Constructiv, afisajele sunt de tip DIP, cu pini de implantare, astfel ca nu este nevoie de un alt cablaj pentru montare, de conectori sau cabluri suplimentare. Caracteristicile constructive, electrice si de software reduc foarte mult timpul de lansare pe piata a produsului final în care se foloseste un astfel de afisaj. Un alt avantaj important oferit de aceste afisaje este constructia extrem de compacta. În plus, aria de afisare este optim dimensionata.
Syscom Info Solutii complete pentru automatizari industriale
de Adrian Ionel Turcas

# Sisteme Automate de Paletizare
# Sisteme de Ambalare/Împachetare Robotizata
# Sisteme de Transfer-Transporttip CONVEYOR
# Roboti Industriali de Manipulare
# Sisteme de Alimentare cu Semifabricate
# Roboti Industriali deservire Masini-Unelte
# Celule flexibile de Sudare Robotizata
Syscom InfoKROHNE | OPTIFLEX 1110
de Virginia Serban

Optiflex 1100 este un radar tip TDR pentru masurarea stanþei, nivelului, volumului si a masei de produse lichide si solide. Designul sau simplu, compact permite tehnicienilor de service asamblarea rapida a probei si atasarea ei la conectarea filetata. Este o soluþie accesibila pentru aplicaþii care nu necesita un înalt nivel de precizie si este o excelenta soluþie alternativa a controlerelor de nivel tradiþionale, cum ar fi cele capacitive, conductive si a transmiterelor de presiune diferenþiale. Convertorul de semnal este echipat cu display, iar meniul de configurare permite setarea instrumentului într-un numar mic de pasi intuitivi.
Syscom InfoROTRONIC | LOG-HC2 – data-logger universal
de Elvira Dobre

Disponibil în doua variante: LOG-HC2-P1 si LOG-HC2-RO1. Sondele HygroClip 2 care pot fi conectate la data-loggere sunt alese în functie de aplicatie: sonde HVAC; sonde industriale sau sonde rezistente la pâna 100 bar.
Syscom Info Syscom 18 participa in luna mai la evenimentele RAILF si BSDA

În luna mai, Syscom 18 participa la doua evenimente nationale de profil: pe de o parte la expozitia si simpozionul "Târgul de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de Laborator din România" (RAILF), în perioada 8 - 10 mai, pe de alta parte la expozitia si conferinta «Black Sea Defense & Aerospace» (BSDA), în perioada 16-18 mai.

Aflat la cea de-a doua editie, târgul RAILF va fi gazduit de Sala Palatului din Bucuresti si îsi propune sa prezinte în fata publicului de specialitate ultimele noutati din automatizari, instrumentatie si aparatura de laborator.

Aflata la cea de-a patra editie, expozitia BSDA este gazduita de ROMAERO Bucuresti, fiind dedicata industriei aeronautice, apararii, securitatii nationale si private.
Syscom Info Ziarul SYSCOM Info a ajuns la numarul 200!

O data cu editia din aprilie 2012, ziarul SYSCOM info a ajuns la 200 de numere publicate pâna în prezent. De peste 16 ani, ziarul îsi propune sa fie o sursa de informare de prima mâna pentru specialistii din industria automatizarilor industriale si a sistemelor de masura. Având o periodicitate lunara, SYSCOM info prezinta, numar de numar, cele mai importante noutati de specialitate, cum ar fi produse recent lansate sau noi caracteristici ale echipamentelor de profil, proiecte proaspat finalizate sau în derulare, metode de lucru si moduri de functionare ale diverselor sisteme, evenimente din industrie.
<<< back
Numar Curent | Arhiva | Pliante | Contact | Abonare | Dezabonare
SYSCOM 18